Pohanka loupaná na klíčení 100 g BIO PROBIO
Vypěstujte si pro zdraví pohankové klíčky. V suchých zrnech a semenech se skrývá zásoba minerálních látek, stopových prvků, bílkovin, vitamínů a enzymů. Při klíčení jsou tyto látky aktivovány a dochází k nárůstu jejich obsahu. Klíčky používejte v syrovém stavu. Přidejte do salátů, polévek nebo si jimi posypte namazaný chléb či umixujte smoothie třeba s jablkem.
Postup klíčení: V misce semínka či zrna přes noc namočte, pak je umístěte na čistou misku tak, aby měla dostatek prostoru. Semínka nevystavujte slunečnímu světlu, raději je umístěte do stínu nebo šera. Dvakrát denně je proplachujte a klíčky sklízejte po 3-8 dnech včetně kořínků.
Složení
100 % pohanka kroupa BIO
Skladování
Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
| Energie: | 1462 kJ / 345 kcal |
| Tuky: | 2,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,26 g |
| Sacharidy: | 68,3 g |
| z toho cukry: | 0,9 g |
| Vláknina: | 4,4 g |
| Bílkoviny: | 11,1 g |
| Sůl: | 0 g |
| Kód | Kód: 1574 |
|---|---|
| Kategorie: | Produkty od partnerů |
| EAN: | 8595582426888 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
