Mouka špaldová hladká 1 kg BIO PROBIO

Novinka
spaldova 2 kopirovat

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení se doporučuje používat mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.

74 Kč 66,07 Kč bez DPH
Skladem

Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

Víte že? Specializujeme se na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod.). Technologie umožňuje odebírat špaldu téměř „přímo z pole“ a zrno se zpracovává od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Suší se šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky se nemelou do zásoby a jsou proto vždy čerstvé a voňavé. Špalda pochází z ekopolí, když se pěstuje, dělá se to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí tohoto produktu se chrání příroda i zdraví.

Složení

100 % špaldová mouka hladká BIO

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g
z toho cukry: 1,0 g
Vláknina: 3,6 g
Bílkoviny: 11,6 g
Sůl: 0 g
Kód Kód: 1592
Kategorie: Produkty od partnerů
EAN: 8595582420695

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola