Mouka špaldová chlebová 1 kg BIO PROBIO

Novinka
910124 w kopirovat

Chlebové mouky jsou tzv. zlatá střední cesta, něco mezi severem a jihem, mezi černou a bílou, takže mezi čím a čím? Mezi hladkou, tedy světlou a celozrnnou moukou. Chlebová mouka si zachovala část obalové vrstvy, dobře se zpracovává a k tomu ještě obsahuje podstatnou část důležitých nutričních látek pro organismus. Na pečení chleba je tou nejlepší volbou. Je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah bílkovin a chleba se z ní peče dobře v troubě i v domácí pekárně, jak z droždí, tak i kváskový.

70 Kč 57,85 Kč bez DPH
Skladem

Jaké obilí se používá při mletí chlebové a vlastně všech mouk? Část bio obilí pochází přímo z Ekofarmy z jižní Moravy. A další od farmářů, se kterými se dlouhodobě spolupracuje. Dodává se jim i osivo, a tak se má plodiny na mouky pod kontrolou už od obilky. Třeba právě u špaldy je to velmi důležité. Kvůli vyšším výnosům se začala v řadě případů pěstovat tzv. pološpalda a ta už nemá vlastnosti špaldy ryzích odrůd, její benefity.

Složení

100 % špaldová mouka chlebová BIO

Skladování

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 1484 kJ / 351 kcal
Tuky: 1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,18 g
Sacharidy: 69,4 g
z toho cukry: 1,5 g
Vláknina: 4,9 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0 g
Kód Kód: 1604
Kategorie: Produkty od partnerů
EAN: 8595582420831

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola