Kroupy špaldové (kernotto) 500 g BIO PROBIO
Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Špaldové kroupy v kuchyni: osmažené na cibulce jako skvělá příloha k pokrmům, na přípravu špaldot (rizot), na obohacení salátů, do karbenátků, na zapékání, do polévek apod.
Víte že? Specializujeme se na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, otruby, krupice apod.). Technologie umožňuje odebírat špaldu téměř „přímo z pole“ a zrno se zpracovává od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Suší se šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny.
Složení
100 % špaldové kroupy BIO
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %.
Průměrné výživové údaje ve 100 g
| Energie: | 1560 kJ / 370 kcal |
| Tuky: | 3,4 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,42 g |
| Sacharidy: | 66,8 g |
| z toho cukry: | 3,2 g |
| Vláknina: | 8,7 g |
| Bílkoviny: | 13,7 g |
| Sůl: | 0 g |
| Kód | Kód: 1565 |
|---|---|
| Kategorie: | Produkty od partnerů |
| EAN: | 8595582419750 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
